3.7 V 5000mAH 3572140 polymer li-ion / li-ion baterija za tablet PC mobitel POWER BANK PIPO
Novo

3.7 V 5000mAH 3572140 polymer li-ion / li-ion baterija za tablet PC mobitel POWER BANK PIPO

HRK 56.00
HRK 82.80

Tova je dostupna


Pozdrav, mi smo sve baterije imaju običaj veličina,
ako vam je potrebno prilagoditi veličinu vaše baterije
kontaktirajte nas, mi možemo prilagoditi u skladu sa vašim zahtjevima.Hvala!
Specifikacija :
Nema.
Opis
Specifikacija
Napomena
1
Model Baterije
3572140
Personaliziranu
2
Minimalni Kapacitet
5000m AH
0.2 C
3
Nazivna Snaga
5000m AH
0.2 C
4
Nazivni Napon
3,7 u
5
Višak napona потекта naplatiti
4.281.0. v
6
Zaštitni napon od prekomjernog pražnjenja
4.281.0. v
7
temperatura skladištenja
-535с
jedna godina
8
Max nastavite pražnjenje struje
1.0 C
9
Maksimalna struja punjenja
1.0 C
Baterija je opremljena zaštitnom pločom, koja ima funkciju sprječavanja prekomjernog punjenja, pretjeranog pražnjenja, preopterećenja, kratkog spoja i sl.
Ovaj proizvod se uglavnom odnosi na mobilnim nenormalan izvor napajanja, MP3, mobilni zvučnici, mikrofon, uređaj (GPS), mobilnim telefonom, igračke i drugim elektronskim uređajima.
Postavke ploče za zaštitu
Radna struja : 1,5 a
Zaštita od ograničenja struje : 2~3 A
Prekoračenje granica punjenja : 4,2+ / -0,05 u
Granična pritisak nad rezonator : 2,9+ / -0,10 u
* stvarni kapacitet zaštitne ploče nekoliko je manji od nominalnog kapaciteta električne jezgra od pretjeranog pražnjenja zaštitne ploče.
Pohranite u trezor
Kako bi se osiguralo bateriju za održavanje razine kapaciteta, predloženi baterije i baterijski paket -20~35 C za pohranu, niska vlažnost, neagresivan plin uvjeti baterija, kako biste izbjegli visoke temperature i visoke vlage prtljagu, u suprotnom, to će dovesti do curenja baterije, rđu i niskog kapaciteta. Pohrana na dulje vremensko razdoblje, najvjerojatnije će dovesti do smanjenja kapaciteta baterije i punjive baterije, kao i na potrebu za 1-3 ciklusa punjenja / pražnjenja kako bi se postigla maksimalna bitnu kapaciteta. Baterija se smije puniti i prazniti i više jednom u tri mjeseca.
Upozorenje : reverse punjenje nije dozvoljeno, baterija mora biti priključena točno u skladu s polariteta i ne može biti obrnuta. Kratki spoj nije dozvoljeno, jer u suprotnom to će dovesti do trajnog oštećenja. Baterija se ne može koristiti u uvjetima ograničavanja kao što su : granična temperatura, duboki ciklus, ekstremni punjenje i pražnjenje. Držite bateriju na hladnom i suhom mjestu. Ako je pohranjena ili dolazi veliki broj panela, najprije morate instalirati na svoje mjesto. Ne spajajte izravno na bateriju. Ako u bateriji se pojavljuje šum, visoka temperatura, curenje i ostale abnormalne situacije, molimo vas da odmah prestanete koristiti. Ne stavljajte u vatru i ne pokušavajte rastaviti bateriju. Baterija se može snimiti ili ispuštati štetne tvari. Ne možete koristiti stare baterije ili koristiti pola baterije sa novom baterijom, inače će imati iscjedak. Vanjsko kućište i vanjski omotač cijevi za uklanjanje baterije. Baterija ne može staviti u vodu.
Pitanja koja zahtijevaju pažnju baterija mora biti potpuno napunjena prije upotrebe. Način punjenja u skladu s našim tehničkim karakteristikama. Punjenje se vrši pomoću odgovarajućeg punjača. Baterija bi trebala izbjeći koristi загерметизированного, treba osigurati kako biste namjestili odgovarajuću uređaj za ventilaciju, u suprotnom, baterija se može proizvesti водопод, u slučaju točke paljenja izazvati eksploziju. Ne pokušavajte biti podjelom baterije ili ekstruzija medvjeda i sukob, može izazvati groznicu baterije, gori od lužina elektrolita ozlijediti kožu, a oči su također mogu imati odjeću. Bateriju treba držati podalje od djeteta, ako se proguta, odmah potražiti liječničku pomoć kako bi se nositi s njom. Kada se baterija ne koristi, treba ga izvaditi iz uređaja. Kada prvi put koristite nove baterije ili dugoročno skladištenje koristite, prije nego potrebu biti ispunjena sa strujom. Kada je baterija topla, ne dirati dok se ne ohladi. Kada se baterija koristi, pronađeno je da je energija mora se zakrenuti kada je energija smanjena, kako bi se izbjegli višak pražnjenje.

Više informacija

Broj Modela:
3572140
Kapacitet Baterije:
5000mAH / 3.8 V
Kompatibilan Brand:
Lenovo
Paket:
No
brend:
Litreni energetska baterija
Tip Komponente:
Baterija

Najbolje ponude u kategoriji